Ank van de Beek is de vertrouwenscontactpersoon van de GSVA opgeleid door het NOC*NSF. Graag wil ik jullie vertellen wat een VCP is en wat ik voor jullie, sporters, ouders van sporters, begeleiders, kaderleden, bestuur etc., kan betekenen. De VCP-er is het eerste aanspreekpunt binnen de vereniging voor iedereen die met ongewenst gedrag te maken heeft en hierover wil praten. Onder ongewenst gedrag verstaan wij: seksuele intimidatie, pesten, machtsmisbruik, schelden etc.
Wij willen dat iedereen zich veilig en op zijn gemakt voelt binnen de vereniging.

Je kunt dan contact opnemen en dan gaan wij samen in een gesprek bekijken hoe hier mee verder te gaan en wat de vervolgstappen zullen en/ of kunnen zijn. Dit kan ook anoniem zijn. Het kan ook zo zijn dat het praten al een enorme opluchting kan zijn en verdere actie niet nodig hoeft te zijn.

Mocht je niet met mij in gesprek willen gaan dan kun je ook terecht bij het NOC*NSF meldpunt met je eerste vragen, twijfels of om je verhaal te vertellen. Het meldpunt is 24/7 bereikbaar op 0900-2025590 (€0,10 per minuut)

 

Ank van de Beek vertrouwenscontactpersoon (VCP) bij de GSVA 
  Ank van de Beek  Ik ben Ank van de Beek, een gedeelte van jullie zullen mij onderhand wel kennen van de E- en H hockey. Ik ben daar al jaren sectievertegenwoordiger en coördinator, wat ik met heel veel plezier doe. 
Telefonisch bereikbaar tussen 19:00 & 20:30 van ma t/m za*.
06-49140070 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
*Als ik niet opneem spreek dan mijn voicemail in met je telefoonnummer en het tijdstip waarop ik je het beste kan bereiken. 

Postadres en contact

Gehandicapten Sport Vereniging Amersfoort en Omstreken

Postadres:
Postbus 34
3800 AA Amersfoort

E-mail: info@gsva.info