O, O Den Haag
mooie stad daar bij die duinen

Op zaterdag 2 maart jl. mochten we vol goede moed richting sporthal Houtrust, toepasselijke naam voor een sporthal dicht bij de kust. Het weer viel die dag een beetje tegen er viel de hele dag een beetje regen, maar daar konden wij wel tegen. We mochten die ochtend onverwachts met de grote bus op pad dus dat gaf ons frisse moed dan kwam de rest van de dag ook vast goed.
We waren keurig op tijd in Den Haag gearriveerd waar voor de gene die dat wilde koffie werd gepresenteerd. Eerst moest er getafeld worden en Frans heeft al enige ervaring met de I pad dus die hield zich daar mee bezig zo had ieder zijn taak. Na een leuk gespeelde pot gezien te hebben mochten we zelf aan de bak.
Deze keer hadden we wat lengte en snelheid mee en dat schilt toch in bepaalde opzichten. We begonnen beide partijen in een (frikadel) opstelling wat daar de achter liggende gedachten achter was weet ik niet, maar er werd verschillende keren door verschillende spelers raak geschoten, goed samen gewerkt, tevens zat het op verdedigend vlak bij tijd en wijlen aardig op slot. met het 1e winstpunt op zak eindstand 74 -14 tegen ISR.
Even een kleine rustpauze om wat te eten, want dat moet je ook niet vergeten. Op naar wedstrijd nr. 2 Weer starten in de frikandel opstelling want dat wierp de vorige wedstrijd zijn vruchten af . Deze keer ook want de 1e schotpoging was gelijk raak. Niet alles was raak, maar dat kan ook niet, we hebben met elkaar goed samengewerkt . iedere speler heeft bijna een punt gezet, dus beste lezers de wonderen zijn de wereld nog niet uit. eindstand van de 2e wedstrijd was 32 - 63 voor ons.
bedankt voor jullie medewerking allemaal en de volgende wedstrijd mogen we onze talenten weer laten zien op zaterdag 13 april in Haarlem volgens mij.

Annet Pater

Postadres en contact

Gehandicapten Sport Vereniging Amersfoort en Omstreken

Postadres:
Postbus 34
3800 AA Amersfoort

E-mail: info@gsva.info