Zaterdag 3-2 mocht we; de wheelers van de club, weer naar Roden voor de 5de wedstrijddag
Ons team was behoorlijk uitgedund door ziektes en een dartwedstrijd. Gelukkig kon Martin invallen en konden John en Jacco dankzij de nodige ibuprofen toch nog meedoen. En niet te vergeten: onze coach Alie was ook medespeelster geworden! Na 's ochtend vroeg (7:15 uur) een schoonmaakster van de sportzaal gesmeekt te hebben om de sportzaal open te doen, om onze stoelen in te laten, konden we vertrekken. (Ja ja, we waren goed voorbereid voor deze wedstrijd…). Gelukkig bracht Wilco ons super naar het hoge Noorden door een sneeuwrijke pracht .
We hebben 2 wedstrijden gespeeld. Als eerste tegen Arrows '81. In de eerste kwart kwamen we gelijk op flinke afstand te staan. Volgens het deskundige oordeel van Alie waren we veel te lief, te weinig aanvallend en te traag. Daarna ging het langzaam beter. Duidelijk verschil was dat wij tijdens onze aanvallen voortdurend geblokt werden door de tegenstanders, terwijl wij hen geduldig stonden op te wachten bij de basket… Ik voeg er gelijk aan toe dat ik de winnaar ben in de categorie Nog te verbeteren! Het uiteindelijke resultaat was dat we met 31 – 47 hebben verloren.
Scores deze wedstrijd:
Jacco 16 punten.
John 7 punten waarvan 1 een 3 punter.
Martin 4 punten.
Frans 2 punten .
Nadia 2 punten.

De tweede wedstrijd was tegen VWS. Konden we de eerste wedstrijd in oktober nog tegen hen winnen, daar nu geen sprake meer van…. Op een gegeven moment konden we alle vijf binnen de vereiste 8 seconden niet over de middenlijn komen om de aanval in te zetten… John veranderde tijdens de wedstrijd heel praktisch onze doelstelling: we moesten tenminste 10 punten halen. En dat is gelukt: 66-10! Ondanks het verlies hebben we 2 leuke wedstrijden gehad met leuke tegenstanders.
Scores deze wedstrijd:
Frans 4 punten.
Martin 4 punten.
Jacco 2 punten.

Hopelijk kunnen we de volgende wedstrijd op zaterdag 17 maart wel eens wat puntjes mee naar Amersfoort nemen als we weer een keer opstap gaan met het volledige team.
Dus hopen op geen zieken en andere bezigheden op deze dag.
Ik bedoel dit niet negatief voor de mensen die zich aangesproken voelen.

Verslag geschreven door Fleur en aangevuld door John.

Postadres en contact

Gehandicapten Sport Vereniging Amersfoort en Omstreken

Postadres:
Postbus 34
3800 AA Amersfoort

E-mail: info@gsva.info