Allereerst wens ik iedereen een sportief en gezond 2018.

Om 8.00 uur was het verzamelen bij de sporthal in Zielhorst. Nadat alles was ingeladen vertrokken we tegen 8.30 uur.

Onze coach Alie ging op eigen gelegenheid en heeft Jacco ergens op een carpoolplaats in Wezep opgepikt, ook heeft zij haar sportkleding meegenomen om af en toe in te vallen want er waren door diverse omstandigheden 3 personen afgevallen. Het was jammer dat de woensdag voor deze wedstrijd er geen trainen was vanwege de vakantie. Het is toch beter voor de voorbereiding en de afspraken om dan bij elkaar te zijn.

Na een rustige rit (de meesten met de ogen of oren dicht) van anderhalf uur arriveerden we in het Groningse Roden.

Na het uitladen voor sommigen een kop koffie, en voor een ander snel omkleden, moesten we de eerste wedstrijd tafelen en fluiten.

Omdat onze twee scheidsrechters er niet bij waren mocht Sarah van de bondsscheidsrechter meefluiten. Zij is bezig met de cursus scheidsrechter en voor haar was dit de vuurdoop, hartstikke goed gedaan Sarah!!! Het tafelen zou digitaal gedaan worden maar er was geen goed bereik, dus was het ouderwets invullen op een papieren exemplaar.

Daarna waren wij aan de beurt voor onze wedstrijd tegen DOV, de koploper!!!

In het begin gingen zij pressen totdat zij genoeg voorstonden, het is niet gemakkelijk om daar op te anticiperen. Daarna was het zone spelen en voor ons en de wedstrijd veel leuker. Gelukkig scoorden wij ook nog af en toe en doordat Alie inviel kon een ander even op adem komen, want er waren twee spelers die een lange tijd niet hadden gespeeld en de jaartjes gaan ook meetellen bij sommigen. Tel erbij op dat wij twee goede spelers moesten missen. Ik kan er lang over doorgaan maar zij waren echt een of twee maatjes te groot voor ons. De uitslag was dan ook 82 punten voor DOV en 27 punten voor ons. Wij hoefden maar 1 wedstrijd te spelen vandaag omdat we met 9 teams in een competitie zitten en dan speelt ieder team 1 maal, 1 wedstrijd in plaats van 2 wedstrijden. Omdat we maar 1 wedstrijd hoefden te spelen en ook nog op een gunstige tijd voor ons, konden we al vroeg naar huis, nog voor 17.00 uur waren we bij de sporthal. Graag wil ik Wilco, onze chauffeur en Alie onze coach/speler hartelijk bedanken dat zij er waren.

Op naar de volgende wedstrijd, sportgroetjes van Marian.

marianKlaar voor haar eerst wedstrijd fluiten.

Postadres en contact

Gehandicapten Sport Vereniging Amersfoort en Omstreken

Postadres:
Postbus 34
3800 AA Amersfoort

E-mail: info@gsva.info