Op deze dag moesten we naar Katwijk om weer 2 wedstrijden te spelen, de vorige ronde had ik bij onze tegenstanders van vandaag gekeken en gefloten.

Ik had vandaag het idee dat we wel eens 4 punten konden pakken, maar helaas dit was niet het geval we gingen met 2 nederlagen weer terug.

De eerste wedstrijd was CJ on Wheels - Kameleon, in de partij maakte we nog wel de eerste punten, daarna ging het niet meer goed doordat we press kregen, nu zijn er een aantal spelers die dit niet leuk vinden maar het is wel een onderdeel van het spelletje. Door deze press kwamen we helemaal niet meer in de wedstrijd en ging deze dan ook verloren met een heel groot verschil het de uitslag was 27 – 80. De scores in deze wedstrijd waren van Hannes 14 punten Kees 7 punten John 6 punten.

De tweede wedstrijd was Grasshoppers – CJ on Wheels in deze wedstrijd kregen we vanaf het beging ook weer press en toch opende wij weer de score. Ik kan het verhaal heel lang maken maar dit heeft geen zin wat deze wedstrijd werd ook een nederlaag maar het verschil was niet zo groot als in de eerste wedstrijd het werd 57 – 31. De scores in deze wedstrijd waren van Hannes 14 punten Kees 8 Punten John 5 punten Frans 2 punten marian 2 punten.

Vandaag was Hannes de speler die goed op schot was hij heeft in de 2 wedstrijden toch maar mooi 28 punten gescoord.

De volgende wedstrijddag is 18 november bij Redeoss hopelijk is dan iedereen erbij zodat we onze tegenstanders meer tegenstand kunnen geven en de punten eventueel mee naar Amersfoort te nemen. Ik bedankt iedereen voor deze dag die ondanks 2 nederlagen toch gezellig was.

Groetjes John.

Postadres en contact

Gehandicapten Sport Vereniging Amersfoort en Omstreken

Postadres:
Postbus 34
3800 AA Amersfoort

E-mail: info@gsva.info