Zaterdag 17 oktober was voor C2 de 2e toernooidag, nu in Dedemsvaart.
Gelukkig waren we allemaal naar de juiste sporthal gekomen, alleen de verkeerde bus kwam aangereden. Dus onze vaste chauffeur heeft snel de grote GSVA-bus gehaald, want 8 personen en 8 rolstoelen gaat echt niet lukken in de kleine bus. Tijdens het wachten een lekker bakkie koffie in sporthal Zielhorst gedronken, want dan hebben we die vast binnen.
We waren we nog op tijd en moesten al snel aan de bak, in onze nieuwe shirts!. We vinden ze mooi en we kregen ook complimenten van andere teams.
We hadden nu wel 3 wisselspelers en dat was wel handig met zo'n zware vloer. De centers Frans en Karin wisselde vast met elkaar zo ook de forwards Annet en Hugo. Ook nu weer moesten we ff op gang komen in het begin van de wedstrijd en na een time out en toespraak van de coach is er meer grip op het spel.
Iedereen deed goed zijn best en speelde ook goed over, zodat er regelmatig een speler vrij kwam.
Zelfs Hugo als Annet kregen kansen om te scoren door goed vrij te rijden.
Het ging qua scoren heen en weer, maar wij wisten de voorsprong niet uit handen te gegeven.
Al met al hebben wij met z'n allen goed gespeeld en een mooi resultaat neer gezet.
Dit is weer een roze papiertje dat altijd welkom is bij ons.

 

Eindstand: CJ On Wheels 35 – Devedo3 29

 

Na deze wedstrijd moesten we gelijk tafelen en fluiten. Hierna een half uurtje pauze en daarna was de 2e wedstrijd tegen 'Koprol'.

Tegen Koprol wisten we dat dit niet een moeilijke wedstrijd zou worden, omdat zij voor het eerst in de competitie kwamen.
We begonnen weer met dezelfde 5 die ook bij de eerste wedstrijd zijn begonnen.
Iedereen wist nu wie met wie gewisseld kon worden en dat ging vlekkeloos en dat scheelde weer voor de coach omdat nu iedereen aan zijn minuten kon komen.
Omdat Koprol veel balverlies leed, deden wij het rustig aan en af en toe een beetje dollen met dat team.
Alleen waar we een beetje opgefokt werden was het tafelen. Elke keer moesten wij aangeven dat de scorebord niet werd gedraaid en daarom hebben de wissels aan de kant, ook de scores bij gehouden.
Zelfs was er een speelster die moeite had met remmen en elke keer als John haar zag aankomen, riep hij AUW en eindelijk ging de scheids ook hiervoor fluiten.
Tijdens deze wedstrijd kregen we ook beter het spel onder controle en ook hier kregen Annet en Hugo kansen om te scoren.
Ook hier weer een roze papiertje en we gingen met een goed gevoel richting douches en daarna nog gezamenlijk wat gedronken in de kantine. De bus weer inladen en tegen 18.00 uur waren we weer in Amersfoort terwijl we vanochtend om 8.15 uur in de sporthal stonden. Dus een lang dagje.
Eindstand: CJ On Wheels 40 – Koprol 20

 

We staan na 4 wedstrijden op de 2e plaats

 

Volgende toernooidag voor C2 is op zaterdag 14 november, waar is helaas nog onbekend. 

 

Bekijk het foto album

Postadres en contact

Gehandicapten Sport Vereniging Amersfoort en Omstreken

Postadres:
Postbus 34
3800 AA Amersfoort

E-mail: info@gsva.info