Op zaterdag 12 augustus was de BBQ bij Andre van de Beek in zijn tuin. Rond de klok van waren we welkom (sommige waren er al eerder). Eerst een paar mededelingen.

Autosleutels
Toen een van de rollers zijn auto dicht deed, ging de auto van een andere roller open. Niet echt goed beveiligd, maar goed. Tip: controleer altijd of je auto goed dicht is.

‘is er ook mayo?’
Dat was de eerste vraag die een van de rollers stelde aan Ank. Je kan begrijpen: dit werd het discussie thema van de avond. ‘Balletje met’ was dan ook 1 van de uitspraken van deze avond. Het antwoord op die opmerkingen: HA HA HA!
In het eerste blijven of naar het tweede gaan?

Ook dit was een vraag die in de avond werd gesteld. Het antwoord: een duidelijke reactie met veel gelach en humor. Mijn excuses voor deze vraag. Vervolgens werd in vijf rondes heerlijk gegeten (en gedronken): van hamburgers en kipo aan ’t stok, via gerolde spek en bieflapjes naar halve perziken met kaneel, ijs en slagroom. Alles bij elkaar gebbqd door de BBQ-chef Gerald.

Conclusie
De BBQ was gezellig en ontzettend leuk. Wie hieraan heeft voorbereid en heeft meegewerkt: bedankt. Hopelijk doen we dit volgend jaar weer.

Robert Maasse

Postadres en contact

Gehandicapten Sport Vereniging Amersfoort en Omstreken

Postadres:
Postbus 34
3800 AA Amersfoort

E-mail: info@gsva.info