De eerste wedstrijd was tegen E team Emmen.Het was de lastigste wedstrijd van allen. In het begin ging het gelijk op, maar toen het 3-3 stond, en wij de bal uithadden speelde Kian de bal naar Robert en Robert dacht: ‘we mogen toch van eigen helft schieten, waarom ook niet?’. Robert sloeg de bal keihard en hij zat. Uiteindelijk won de Keistadrollers met 7-3. Robert heeft 3 doelpunten gemaakt en Kian 4.

De tweede wedstrijd was tegen Zwollywoodsticks.
Dit was een nieuw team. Deze waren nog niet zo sterk en hadden bijna allemaal minder snellere rolstoelen dan wij. Ook hier speelden Kian, Mark en Robert goed over. Hamide had als keepster bijna niks te doen. Uiteindelijk won de Keistadrollers met 11-1. Kian had 5 doelpunten gemaakt en Robert 6 doelpunten.

De derde wedstrijd was tegen Stick Flyers.

Deze wedstrijd is een record voor de derde klas van de Keistadrollers. Wanneer de Stick Flyers de bal uitnamen, gingen Kian en Robert steeds de bal afpakken en scoorde ze gelijk. Ook hier speelden de jongens goed over. Uiteindelijk won de Keistadrollers met 20-1. Mark maakte 1 doelpunt, Robert maakte er 10 en Kian maakte 9 doelpunten.

Conclusie
De leden van de derde klas (Kian, Mark, Hamide en Robert) speelden veel beter dan vorig jaar. Hamide keept veel beter, Robert en Kian spelen veel beter over en Mark is beter geworden in verdedigen.

Postadres en contact

Gehandicapten Sport Vereniging Amersfoort en Omstreken

Postadres:
Postbus 34
3800 AA Amersfoort

E-mail: info@gsva.info