Geschreven door: Robert Maasse

 

Toen we in Emmen aankwamen, waren we mooi op tijd. We hadden drie wedstrijden.

 

De eerste wedstrijd.

Voor we begonnen werden we welkom geheten in de nieuwe regio.
Toen we begonnen (wij hadden de bal uit) dacht ik bij mezelf: niet wachten gelijk aanvallen en viola: binnen de eerste minuut gelijk een doelpunt. Kian, Mark en ik hebben de hele wedstrijd samen gespeeld en we speelde ook goed over. Uiteindelijk hebben we 12-1 gewonnen. Daarvan heb ik 6 doelpunten gemaakt, Kian heeft 5 doelpunten gemaakt en Mark heeft 1 doelpunt gemaakt. De eerste wedstrijd was erg makkelijk vond ik.

 

De tweede wedstrijd.

De tweede wedstrijd was iets pittiger. Toen de eerste helft voorbij was stonden we met 2-1 voor, maar ik zag dat de sterke speler van de tegenstander eruit ging en toen werd het super makkelijk voor ons en toen ging het ene doelpunt na het andere erin. Uiteindelijk hebben we deze wedstrijd met 9-1 gewonnen. Ik heb 7 doelpunten gemaakt en Kian heeft 2 doelpunten gemaakt. Mark heeft geen doelpunten gemaakt, maar we hebben ook bij deze wedstrijd goed met z'n drietjes samen en over gespeeld. Deze wedstrijd was ook makkelijk.

 

De derde wedstrijd.

Deze wedstrijd was echt een uitdaging. De tegenstanders waren sterker dan ik dacht. Het werd spannend. We stonden na de eerste helft gelijk met 2-2 en uiteindelijk hebben we met 4-3 gewonnen. Kian heeft twee doelpunten gemaakt en ik heb er ook twee gemaakt. Mark heeft ook bij deze wedstrijd geen doelpunten gemaakt, maar ook bij deze wedstrijd hebben we supergoed overgespeeld.

 

Korte samenvatting.

Kian, Mark en ik hebben veel beter samen gespeeld dan vorig jaar.

Postadres en contact

Gehandicapten Sport Vereniging Amersfoort en Omstreken

Postadres:
Postbus 34
3800 AA Amersfoort

E-mail: info@gsva.info